Hundtavla – Beställ ett personligt hundporträtt

Vi har skapat tusentals personliga hundtavlor under åren som Husdjursporträtt har funnits. Att noggrant återskapa varje detalj av din hund, inklusive smådetaljer som morrhår, är en utmaning vi har bemästrat tack vare vår erfarenhet och expertis. Vår process är nu en av de bästa i branschen, vilket garanterar att vi kan skapa din hundtavla med en exakthet så att du kan vara helt säker på att din hund kommer att återspeglas precis som i verkligheten.

I detta blogginlägg har vi samlat några av våra favorithundtavlor genom tiderna för att visa hur våra produkter ser ut när de förvandlas till personliga hundtavlor. Bläddra igenom våra kategorier och se vilken stil du gillar mest. Tips! Om någon av hundtavlorna nedan fångar ditt intresse kan du enkelt klicka på den för att beställa din egen personliga hundtavla!

Hundtavla i Målningsstil

Som start på listan vill vi börja med att visa våra hundporträtt som ser ut som riktiga målningar. Dessa hundmålningar är som alla våra produkter gjorda digitalt, men när det är uppsatt hemma på väggen i form av canvastavla eller poster så kommer det att se ut som en riktigt underbar hundmålning! Vi kallar dessa porträtt för Moderna Porträtt då de har en unik stil som passar till det moderna och stilrena hushållet, men också för dig som vill ha en färgklick på väggen.

Kungliga Hundtavlor

För att ge din hundtavla en kunglig touch har vi designat en serie med kostymer som passar både han- och honhundar, låtande dem visa upp sig i fullständig majestätisk prakt. Dessa kostymer finns i en mängd olika färger, med varierande kragstilar, valmöjlighet av kronor, och till och med medaljer för att tillföra det där lilla extra till din hundtavla.

Hundporträtt – Hundtavla med kläder

För den mer stilrena, men ändå ståtliga tavlan erbjuder vi även hundtavlor på din hund med kläder. Självklart digitalt arbete – du behöver inte fysiskt sätta din vovve i kläder. Skicka bara in en bild till oss där hela din hunds ansikte syns (inklusive morrhår), och välj vilken klädsel du vill ha, så sköter vi resten! Allt från James Bond till en Månvandrare – oavsett vad din hund känner sig som så har vi kläder som passar.

Hundtavla i Renässansstil

Vår mest populära kategori är utan tvekan renässansstilen. Med en gammaldags klädsel till din Hundtavla kan ditt husdjur se ut som en riktig renässanstavla! Våra svenska renässansporträtt är det närmaste du kan komma till den verkliga känslan. Låt din hund förevigas i ett underbart Hundtavla från renässansen.

Urval av alla våra hundtavlor och hundporträtt

Alla våra hundtavlor samlade i kategorier. Ett brett urval av personliga hundtavlor och hundmålningar, så att du har mycket olika att välja mellan. Gillar du en hundtavla nedan? Klicka på den för att komma till produkten!