Kattporträtt – Beställ En Personlig Kattavla

Vi har gjort tusentals kattporträtt genom åren här på Husdjursporträtt. Det kan kan vara svårt att fånga det exakta uttrycket i din katts ögon och att redigera morrhår är inte alltid det enklaste. Som tur är har vi genom erfarenhet och expertis finessat det och nu är vår tillvägagångssätt en av de bästa som finns, och gör att vi kan fånga din katt till 100% i porträttet.

För att visa upp några av våra absoluta favorit kattporträtt genom tiden, har vi samlat allt i detta blogginlägget, där du även kan få se hur våra produkter ser ut endast på personliga kattavlor. Scrolla igenom våra kategorier och se vilken du gillar bäst. Tips! Om du gillar en katttavla så kan du klicka på den för att beställa hem din alldeles egna, personliga, kattavla!

Kattporträtt Målning

För att påbörja vår lista vill vi visa våra kattporträtt som ser ut som riktiga målningar. Dessa kattmålningar är som alla våra produkter gjorda på datorn, men när det är uppsatta hemma på väggen i form av canvastavla eller poster så kommer det att se ut som en riktigt fin kattmålning! Vi kallar dessa porträtt för Moderna Porträtt då de har en unik stil som passar till det moderna och stilrena hushållet, men också för dig som vill ha en färgklick på väggen.

Kattporträtt Kung

För en lite mer kunglig stil av kattporträtt så har vi många kostymer för både honom och henne som gör att din katt äntligen kan få visas upp som den riktiga kunglighet hen är. De olika kostymerna finns i alla möjliga färger, med olika kragar, med eller utan krona, och till och med medaljer för det lilla extra i ditt kattporträtt.

Tavla – Katt med kläder

För den mer stilrena, men ändå ståtliga tavlan erbjuder vi även tavlor på din katt med kläder. Självklart digitalt arbete – du behöver inte fysiskt sätta din katt i kläder. Skicka bara in en bild till oss där hela din katts ansikte syns (inklusive morrhåren), och välj vilken klädsel du vill ha, så sköter vi resten! Allt från James Bond till en Månvandrare – oavsett vad din katt känner sig som så har vi kläder som passar.

Kattporträtt Renässans

Vår mest populära kategori är renässansstilen. Med en gammaldags klädsel till ditt kattporträtt kan ditt husdjur se ut som en riktig renässanstavla! Våra svenska renässansporträtt är det närmaste du kan komma till den verkliga känslan. Låt din katt förevigas i ett underbart Kattporträtt från renässansen.

Urval av alla våra kattporträtt och kattavlor

Alla våra kattporträtt samlade i kategorier. Ett brett urval av personliga kattavlor och kattmålningar, så att du har mycket att välja mellan. Gillar du en kattavla nedan? Klicka på den för att komma till produkten!