Om oss

Hej! Vi på Husdjursporträtt är djurälskare engagerade i att hjälpa dig som husdjursägare att uttrycka din kärlek för din pälskling, på ett helt unikt och vackert sätt. Vi startade det här företaget efter att ha insett att de flesta företagen som skapar dessa typer av porträtt, oftast inte har den nödvändiga kompetensen som behövs för att skapa en perfekt sammankoppling mellan ditt husdjur och porträtt. Vi har sett en hel del dåliga djurporträtt runt om på internet, och därför valde vi att skapa Husdjursporträtt! Vi är geniuna djurälskare. Därför vill vi hjälpa dig uttrycka din kärlek för ditt husdjur, på det mest unika sätt möjligt.

Välj mellan våra Renässansporträtt, Moderna Porträtt, eller Skojiga Porträtt. Vi har även porträtt med flera husdjur om du skulle vilja ha alla dina djur i en tavla!

Du kan få ditt porträtt tryckt på en vacker canvas, eller en högkvalitativ poster; det är helt upp till dig! Betala smooth med Klarna och porträttet i dina händer/tassar på nolltid. Kika in våra frakttider på Hur Det Fungerar.

Har du några frågor? Mejla oss på kontakt@husdjursportratt.se.

Om oss