Hur det fungerar

KÖPRESAN

👇 GÅ TILL SEKTION 👇

KÖPRESAN

Låt oss förklara processen, från att du placerat din order på hemsidan till dess att du har porträttet i dina händer/tassar.

Oroa dig inte; det är enkelt som ett, två, tre!

 • Börja med att välja en av våra vackra produkter. Skräddarsy ditt porträtt. 🛒
 • När du valt vilken produkt du vill ha, börja skräddarsy ditt porträtt på produktsidan. Ladda upp 1-3 foton av ditt husdjur och välj till andra alternativ om du vill! Har du svårt att välja produkt? Två av våra kundfavoriter är Krigsherren och Drottningen. 😍
 • När du är nöjd med ditt produktval, lägg till de i varukorgen och checka ut! Det är så enkelt! 🚀 Alltid fri frakt.

Att skapa ett felfritt porträtt utifrån foton är inte ett enkelt jobb. Därför har vi noggrant valt erfarna, proffs som arbetar med ditt porträtt. Du kan vara säker på att ditt porträtt är i händerna på en äkta konstnär. Vi använder en unik arbetsprocess för att skapa ditt porträtt, samt genomgår en intern kvalitetskontroll av alla porträtt för att se till att ditt porträtt inte är någonting annat än perfekt.

Om du valt till förhandsgranskning (+99kr), kommer du att få ett mejl med förhandsgranskningen av ditt porträtt, detta är för att se till att du är nöjd innan vi trycker det. Våra kunder är ofta nöjda utan några ändringar, mer än 90% faktiskt. Men, om du vill göra några ändringar innan ditt porträtt kan du be om dem genom att svara på mejlet. Vår designer kommer då att börja arbeta på de så fort som möjligt. Notera dock att vi inte kan uppfylla alla förfrågningar, och att först och främst små ändringar är tillåtna.

Exempel på vad du kan ändra:

 • Storleken på kroppen/huvudet på husdjuret, för att passa din uppfattning av din unika bästa vän.
 • Justera mängden morrhår på ditt husdjur.
 • Lätt färg- och ljuskorrigering.

Exempel på vad du inte kan ändra:

 • Fotot som användes i processen av porträttskapandet
 • Öppna eller stänga munnen/ögonen på husdjuret
 • Ändra husdjurets naturliga ställning i fotot

Har du fler eller andra funderingar kring vilka ändringar som är tilltåna och inte? Var vänlig läs mer i våra terms and conditions.

När du godkänt ditt porträtt, eller om 48 timmar passerat utan att du hört av dig med önskningar, kommer vi att skicka porträttet till tryck! 📦

Frakttiderna varierar beroende på var i landet du bor, men vår beräknade leveranstid är mellan 6-10 arbetsdagar från det att du lagt din order. Och var så säker, frakten kommer alltid att vara gratis. 📦🌍

Om du valt att köpa till digitalt porträtt (+39kr) till ditt porträtt, kommer du även att få ett mejl med en länk där du kan ladda ner det digitala porträttet i hög upplösning. Detta foto är ditt föralltid och kommer att vara av så pass hög kvalitet att du kan använda det för att trycka på mobilskal, muggar, filtar, ja, nästan vad du vill! En kundfavorit är också att använda den som bakgrundsbild på mobilen.

FOTOGUIDE

Undrar du vilka foton du kan använda till ditt porträtt? Kanske planerar du att ta foton för att använda just till porträttet. Hur som helst är det toppen att du dubbelkollar innan du lägger din order! Ge oss de bästa fotona du har av din bästa vän så att vi får möjlighet att skapa ett genuint, hög-kvalitativt Husdjursporträtt till dig. Så kika in dessa korta steg för att ta ett bra foto.

 • Se till att du har ljussättningen rätt. Den bästa typen av ljus är alltid dagsljus. Om du inte är ett proffs kan det vara svårt att återskapa utmärkt ljus av solen med bara ljuset som finns inomhus. Se även till att ljuset fördelas jämt över ditt husdjurs ansikte.
 • Hela ansiktet på ditt husdjurs är synligt i bilden. Vi ser ofta att ett öra eller en del av huvudet är utanför bild, detta försvårar arbetet enormt för vår designer. Så se till att hela huvudet och öronen är med i bild!
 • Undvik suddiga eller lågupplösta foton. Vanligtvis rekommenderar vi våra kunder att ta bilder med sin bästa kamera. Detta ger designern stört möjligthet att designa ditt porträtt. P.S mobilkameran fungerar såklart även den utmärkt.

Vill du ha hjälp att avgöra om dina foton är bra nog? Inga problem, skicka ett mejl till oss på kontakt@husdjursportratt.se och bifoga dina foton i mejlet. Vi hjälper dig! Andra frågor är självklart även de välkomna. 😊

EXEMPEL PÅ ETT BRA FOTO

 • Dagsljus jämt fördelat på husdjurets ansikte.
 • Hela ansiktet i bild
 • Högupplöst foto

EXEMPEL PÅ ETT DÅLIGT FOTO

 • Ljuset är enbart på högra sidan av ansiktet
 • Öron inte helt med i bild
 • Suddigt, låg-upplöst foto

 

 

Kontakta oss

Har du några frågor, funderingar, eller kanske feedback du skulle vilja medla? Fyll i detta kontaktformulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

[contact-form-7 id="22195" title="Contact form"]
Contact us